Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2459. számon, a bizottságok együttes ajánlásait T/2459/230. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször a bizottsági vélemények ismertetésére kerül sor. Tisztelt Képviselõtársaim! Mielõtt bárki szóvá tenné, már üzentünk a minisztériumnak, kértük a jelenlétük biztosítását, csak szeretném önöket tájékoztatni, hogy feltehetõleg azért vannak ezek a csúszások, mert egy nagyobb részletes vita, az egészségügyi ellátás normatíváiról szóló, a holnapi napra került elnapolásra, elhalasztottuk a holnapi napra, és ezért mindenkit egy kicsit készületlenül ért, hogy ilyen gyorsan kerül a témája napirendre. A minisztérium képviselõje rövidesen megjelenik.

Megkérdezem az oktatási bizottságot, hogy ki ismerteti a bizottság véleményét.

Sem a többségi, sem a kisebbségi vélemény ismertetésére jelentkezett képviselõtársaim nincsenek jelen, ezért megkérdezem, hogy kíván-e valamely más bizottság részérõl valaki észrevételt tenni. Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita a kialakult gyakorlatnak megfelelõen, a módosítandó törvény szerkezeti rendjének alapulvételével, részenként történik. Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, hogy ismertesse az egyes vitaegységet.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage