Tóth István Tartalom Elõzõ Következõ

TÓTH ISTVÁN jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! A vita javasolt szerkezete a következõ:

Általános rendelkezések 1-108. pontig, továbbá az 1. számú melléklet módosítását kezdeményezõ indítványok, az ajánlás 292-295. pontjai szerint. A felsõoktatási intézmények oktatói, tudományos kutatói és hallgatói jogviszonyát szabályozó indítványok, az ajánlás 109-142. terjedõ pontok alapján. A felsõoktatási intézmények szervezetét, mûködését és vezetését érintõ módosító javaslatok, a 143-190. terjedõ pontoknak megfelelõen. A felsõoktatási intézmények autonómiáját és felügyeletét tartalmazó normaszövegrész módosítására irányuló javaslatok, az ajánlás 191-237. terjedõ pontjai alapján. A felsõoktatási intézményekben történõ felvétel szabályait módosító indítványok, az ajánlás 238. és 239. pontjai szerint. A felsõfokú képzéshez benyújtott módosító javaslatok, az ajánlás 240-253. terjedõ pontjainak megfelelõen. A nemzetközi tanulmányi kapcsolatok, illetõleg a tudományos kutatás szabályaihoz nem érkezett módosító javaslat, ezért a részletes vitát ezekre a részekre nem nyitjuk meg.

A felsõoktatásban közremûködõ érdekképviseleti szervek szabályozását tartalmazó 254. számú módosító javaslat képezi a részletes vita tervezett következõ egységét.

Ezután a különös és átmeneti szabályok vitájára kerül sor a 255-287-ig terjedõ pontok alapján. Majd a zárórendelkezések következnek, a 288-291. pontok szerint.

(17.30)

Végül a preambulumhoz érkezett módosító javaslatok vitája következik az 1. és 2. pontoknak megfelelõen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage