Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A tárgysorozatba-vétel tárgyában képviselõcsoportonként egy képviselõ és az elsõként felszólalásra jelentkezett független képviselõ legfeljebb két perc idõtartamban felszólalhat. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni? Nem. Gondolom válaszra sem kerül sor ezek szerint.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatba veszi-e dr. Sepsey Tamás képviselõtársunknak a kárpótlási jegyek életjáradékra váltásáról szóló 1992. évi XXXI. törvény módosításáról szóló T/2181. számú önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 99 igen, 161 ellenszavazat, 39 tartózkodás mellett az elõterjesztést nem vette tárgysorozatba.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Országgyûlésének Házszabályáról szóló 46/1994.(IX.30.) országgyûlési határozat módosításáról szóló országgyûlési határozati javaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést H/2451. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig H/2451/1210. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem az elõterjesztõket, dr. Toller Lászlót és dr. Hack Pétert, hogy kíván-e valamelyikük válaszolni a vitában elhangzottakra.

Megadom a szót Toller László képviselõ úrnak, MSZP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage