Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Több képviselõ nem jelezte felszólalási szándékát, ezért a záróvitát lezárom. Megkérdezem dr. Magyar Bálint miniszter urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Jelezte miniszter úr, hogy nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik. Jánosi György úr az imént jelezte, hogy az oktatási bizottság az ajánlás 5. számú pontjában lévõ javaslatot visszavonta. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a koherenciazavarok kiküszöbölésére benyújtott módosító javaslatokat, a T/2459/337. számú ajánlás 1-4., illetõleg 6-24. számú pontjai szerint? Kérem, szavazzanak!

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 255 igen szavazattal 20 ellenében, 56 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a felsõoktatásról szóló 1993. évi LXXX. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot, az egységes javaslat imént módosított szövege szerint? Kérem, szavazzanak!

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 239 igen szavazattal, 94 ellenében, 2 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta. Kérdezem a képviselõcsoportokat, hogy szavazatukat indokolják-e?

Megadom a szót Orosz István úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage