Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ úr, a mikrofon nem mûködött. Pontosan nem értettem. Azt mondta, hogy az elõzõ törvénynél kívánt szólni, nem most? (Derültség.) Igen? Mivel lezártuk az elõzõ törvény vitáját, nem tudom megadni a szót. Én a monitorra néztem a törvény befejezésekor. Egyetlen név nem szerepelt rajta, nem tudom, milyen okból kifolyólag.

(19.30)

Kérdezem, hogy ebben az egyes sportcélú ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezésérõl szóló törvényjavaslat záróvitájában ki kíván szólni?

Jelzés nem érkezett, illetõleg ebben a pillanatban megjelent a monitoron Gyõriványi Sándor úr neve, Független Kisgazdapárt. (Dr. Gyõriványi Sándor: Szavazás után kérném szépen.)

Köszönöm. Akkor több képviselõ, illetve senki nem jelezte a felszólalási szándékát. Tisztelt Országgyûlés! A záróvitát tehát lezárom.

A módosító javaslatokról határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a koherenciazavarok kiküszöbölésére benyújtott módosító javaslatokat, T/2422/60. számú ajánlás 1-4. számú pontjai szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 280 igen szavazattal, 8 ellenében, 19 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az egyes sportcélú ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezésérõl szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 248 igen szavazattal, 35 ellenében, 34 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

A Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja nevében dr. Gyõriványi Sándor úr kívánja a frakció szavazatát megindokolni, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage