Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelettel arra kérem képviselõtársaimat, hogy a kétpercesek keretében is tárgyszerû vitákat folytassunk.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, hogy most kíván-e válaszolni az elhangzottakra? Nem kíván. Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/2839. számon, a foglalkoztatási és munkaügyi bizottság ajánlását pedig T/2839/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát a foglalkoztatási törvény vonatkozásában elnapolom. Folytatására várhatóan jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a hitelintézetekrõl és a pénzügyi vállalkozásokról szóló törvényjavaslat, valamint az értékpapírok forgalomba hozataláról, a befektetési szolgáltatásokról és az értékpapírtõzsdérõl szóló törvényjavaslat, az Állami Pénz- és Tõkepiaci Felügyeletrõl szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának folytatása. Az elõterjesztéseket T/2842., T/2843. és T/2844. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban, elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Elõször Mádi László képviselõ úrnak, a Fidesz részérõl. Felhívom figyelmét, hogy ismételt felszólalásra kap lehetõséget, kérem, ennek keretein belül tegye meg felszólalását. Megadom a szót Mádi László képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage