Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Az interpelláló képviselõ úr nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a miniszteri választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Tisztelt Országgyûlés! Nem határozatképes még a tisztelt Országgyûlés. Megkérem a folyosókon és az irodákban tartózkodó képviselõtársaimat, hogy fáradjanak az ülésterembe. Kérem közben, hogy Pál Béla képviselõ úr, Csiha András képviselõ úr gépét legyen szíves bekapcsolni.

Ismételten szeretném felkérni a folyosókon és az irodákban tartózkodó képviselõtársainkat, hogy minél elõbb fáradjanak az ülésterembe, az Országgyûlés nem határozatképes.

Tisztelt Országgyûlés! Kísérletet teszünk a határozathozatalra. Megkérdezem, hogy - mivel interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el dr. Suchman Tamás írásban adott válaszát - megkérdezem, hogy az Országgyûlés elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Kimondom a határozatot. Az Országgyûlés 141 igen szavazattal, 59 nem szavazattal, 10 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta. Kérem Szalay Gábor gépét bekapcsolni, és Medgyasszay képviselõ úr gépét is kérem szépen bekapcsolni.

Tisztelt Országgyûlés! Bogárdi Zoltán úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje interpellációját a mai ülésen nem kívánja elmondani.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Torgyán József úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje interpellációt nyújtott a külügyminiszterhez, "Kinek az érdekeit szolgálja és hogyan a magyar konzul?" címmel. Megadom a szót dr. Torgyán József képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage