Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a társadalombiztosításról szóló 1975. évi II. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat, valamint az egészségügyi hozzájárulásról szóló törvényjavaslat, továbbá az egészségügyi természetbeni ellátások finanszírozásának változásával összefüggõ törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának folytatása. Az elõterjesztéseket T/3212., T/3213. és T/3214. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Az elfogadott napirendünk szerint ezen az ülésen valamennyi frakció legalább egy alkalommal kapott megszólalási lehetõségeket. Ezenfelül négy képviselõtársunk a mai napra elõzetesen írásban jelentkezett. Most az õ felszólalásukra kerül sor. Ugyanakkor tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy a napirendi ajánlásban szereplõ elõterjesztések eredményes tárgyalása érdekében 10 óra 30 perckor mindenképpen áttérünk a következõ elõterjesztés tárgyalására.

Tisztelt Országgyûlés! Most az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Elõször Götzinger Istvánnak, a Magyar Szocialista Párt részérõl, õt követi majd Gyõriványi Sándor, a Független Kisgazdapárt részérõl, majd Rott Nándor úr, szintén a Független Kisgazdapárt részérõl és Ivanics István úr, a Kereszténydemokrata Néppárt részérõl.

Megadom a szót Götzinger István képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Képviselõtársunk nem érkezett meg, akkor soron következik Gyõriványi Sándor úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage