Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ Úr! Nem akarok hosszas vitába bonyolódni az ügyrendi észrevétele, javaslata tárgyában, de nehezen tudom ennek ügyrendi jellegét megközelíteni. Olyan ügyrendi javaslatot, amit ön itt feltett, ezt házszabályszerûen nem teheti meg. Kérem, szíveskedjék a Házszabály megfelelõ szakaszait ebben a kérdésben tanulmányozni, és a házbizottság ülésén ezt a felvetését a házbizottságnak megismételni, és a házbizottság majd állást foglal, hogy kíván-e ezzel a felvetéssel foglalkozni.

Szeretném még önt megnyugtatni, hogy Bauer Tamás kétperces felszólalása már nem volt a televízió-közvetítés ideje alatt hallható. Tessék megnézni ezzel kapcsolatosan a videofelvételeket, ezt tanúsítani fogják. Az ön felszólalásának a végén köszönt el a televízió. Tehát a kétperces már nem került bele.

Így önt ebben a dologban semmilyen sérelem nem érte. Ráadásul a Ház munkája nem alakítható úgy, hogy minden egyes felszólalás a televízió nyilvánossága elõtt hangozhassék el, és ezzel kapcsolatosan sem lehetséges házszabályszerû ügyrendi észrevétel megtétele.

Megkérdezem Morvai képviselõ urat, hogy milyen ügyben jelentkezik?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage