Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 45. pontja alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 65., 68., 69., 71., 74., 79., 81., 84. pontjaiban levõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 85-87., 90-93. és 95-98. pontjaiban lévõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 99-103. pontjaiban szereplõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 104-110., továbbá 112-113. pontjaiban lévõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Megadom a szót Kertész István képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage