Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy több képviselõtársunk nem jelentkezett hozzászólásra, az általános vitát, az együttes általános vitát elnapolom. Lezárására - frakciókérésre - holnap ebédszünet elõtt kerül sor. A részletes vitára pedig csütörtöki ülésnapunkon kerül sor, de elõtte, holnap délután szavazunk a részletes vitára bocsátásról.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság és Románia között a megértésrõl, az együttmûködésrõl és a jószomszédságról szóló, Temesvárott, 1996. szeptember 16-án aláírt szerzõdés megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának a megkezdése. Az elõterjesztést H/3122. számon, a külügyi bizottság ajánlását pedig H/3122/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság ülésén született megállapodásnak megfelelõen a Házszabály rendelkezéseire figyelemmel a törvényjavaslat általános vitáját megnyitom, és egyben el is napolom. Az elõterjesztés érdemi tárgyalására késõbb, a házbizottság által javasolt idõpontban kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésnapunkat berekesztem, holnap 8 óra 30 perckor folytatjuk munkánkat.

Jó pihenést!

(Az ülésnap 21 óra 48 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát

az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Iroda Rt. munkatársai

készítették

(1062 Budapest, Bajza u. 52. Telefon: 26-95-730, fax: 26-95-184).

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage