Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatba veszi-e dr. Szûrös Mátyás, MSZP; dr. Gyõriványi Sándor, FKGP; Csóti György, MDF; Rockenbauer Zoltán, Fidesz; dr. Isépy Tamás, KDNP és dr. Jeszenszky Géza, MDNP képviselõtársainknak a határon túli magyarság iránti felelõsség dolgában H/3074. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 77 igen szavazattal, 130 nem szavazattal, 53 tartózkodás mellett az elõterjesztést nem vette tárgysorozatba.

Tisztelt Országgyûlés! A szociális bizottság dr. Dávid Ibolya képviselõtársunk, Magyar Demokrata Fórum, T/3126. számon benyújtott, az egészségügyi ellátási kötelezettségrõl és a területi finanszírozási normatívákról szóló 1996. évi LXIII. törvény módosításáról szóló önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Magyar Demokrata Fórum frakciója kérte, hogy a tárgysorozatba-vételrõl az Országgyûlés határozzon. Megadom a szót dr. Dávid Ibolyának, aki jelezte felszólalási szándékát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage