Elnök Tartalom Következõ
                Az Országgyûlés õszi ülésszakának 21. ülésnapja
                       1996. október 31-én, csütörtökön
                      (8.01 óra - Elnök: dr. Kóródi Mária
                  Jegyzõk: Szili Sándor és dr. Semjén Zsolt)

ELNÖK: Jó reggelt kívánok! Köszöntöm jelen lévõ képviselõtársaimat és mindenkit, aki akár a rádió, akár a televízió nyilvánossága elõtt figyelemmel kíséri mai napi munkánkat. Az Országgyûlés õszi ülésszakának 21. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Szili Sándor és dr. Semjén Zsolt képviselõtársaim lesznek jegyzõként segítségemre.

Most soron következik a Magyar Köztársaság 1997. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/3174. számon, az Állami Számvevõszék véleményét és a bizottságok ajánlásait pedig T/3174/3-15. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A mai napon a frakciók által bejelentett felszólalóknak adom meg a szót a napirend mellékletében lévõ idõkeret- felosztást tartalmazó táblázat szerint.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször Bauer Tamás szabaddemokrata képviselõ következik, õt követi majd Sándorffy Ottó, a Független Kisgazdapárt részérõl. Megadom a szót Bauer Tamás képviselõ úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége.

Tartalom Következõ

Eleje Homepage