Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet? Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az elsõ vitaszakasz, az ajánlás 1- 6. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? (Nincs jelentkezõ.) Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg, az ajánlás 7-10. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? (Nincs jelentkezõ.) Felszólaló nem jelentkezik. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 11. és 12. pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? (Farkas Imre képviselõ felszólalásra jelentkezik.) Megadom a szót Farkas Imre képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage