Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom. Megnyitom a következõ vitaszakaszt, az ajánlás 56-57 és 58. pontjaiban szereplõ módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a 60-62. és 64. pontok vitája. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt, az ajánlás 65- 68. pontjaiban szereplõ módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt, az ajánlás 69. pontjában lévõ módosító javaslat alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt, az ajánlás 70. és 71. pontjában lévõ módosító javaslatról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Akar László államtitkár urat, most, vagy a határozatot megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage