Elnök Tartalom Következõ
                Az Országgyûlés õszi ülésszakának 25. ülésnapja
                       1996. november 7-én, csütörtökön
                     (7.59 óra - Elnök: dr. Füzessy Tibor
                  Jegyzõk: Szili Sándor és dr. Semjén Zsolt)

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Köszöntöm jelen lévõ képviselõtársaimat és mindazokat, akik figyelemmel kísérik munkánkat. Az Országgyûlés õszi ülésszakának 25. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Szili Sándor és Semjén Zsolt jegyzõ képviselõtársaim lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1997. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat, és az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztés T/3174. számon, az Állami Számvevõk véleményét és a bizottságok ajánlásait pedig T/3174/3-15. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottsági ülésen megszületett megállapodásnak megfelelõen a mai napon az általános vita - pénteken 14 órai hatállyal - lezárul, tehát módosító javaslatokat addig lehet az elõterjesztéshez benyújtani.

Tisztelt Országgyûlés! Most tehát folytatódnak az egyes képviselõi felszólalások. Megadom a szót Béki Gabriella képviselõ asszonynak, Szabad Demokraták Szövetsége.

Tartalom Következõ

Eleje Homepage