Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kedd délután döntünk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az államháztartásról szóló, 1992. évi XXXVIII. törvény és az ahhoz kapcsolódó egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/3363. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3363/2-5. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Írásban képviselõtársunk nem jelentkezett elõre, ezért megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni? Nincs jelentkezõ. Megkérdezem Akar László államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? Nem kíván. Köszönöm.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a részletes vitára bocsátásra a holnapi ülésnapunkon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Nemzeti Bankról szóló, 1991. évi LX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3171. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/3171/35. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni? Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a hatályos törvény szerkezeti rendjét követve terjesztem elõ javaslatomat. Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage