Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom. Soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 5. és 6. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (Akar László: A határozathozatalt megelõzõen.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a számvitelrõl szóló törvény módosítását kezdeményezõ elõterjesztés részletes vitára bocsátása határozatképtelenség miatt a mai napon nem történt meg. Ezért erre holnap délután a határozathozatalok során kerül sor. Ezt követõen az 1997. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitájának lezárása után, holnapi napon kerül sor az elõterjesztés részletes vitájára.

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésnapunkat berekesztem, holnap reggel 8 óra 30 perckor folytatjuk munkánkat.

(Az ülésnap 19 óra 06 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát

az Országos Fordító és Fordításhitelesítõ Iroda Rt. munkatársai

készítették

(1062 Budapest, Bajza u. 52. Telefon: 26-95-730, fax: 26-95-184)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage