Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a törvényjavaslat sürgõs tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 119 igen szavazattal, 82 nem szavazattal, 53 tartózkodás mellett a sürgõs tárgyalást nem fogadta el.

Tisztelt Országgyûlés! A kormány sürgõs tárgyalást kérve benyújtotta a szociális igazgatásról és a szociális ellátásról szóló 1993. évi III. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslatát, T/3453. számon.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést: egyetért-e a törvényjavaslat sürgõs tárgyalásával? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 254 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett a törvényjavaslat sürgõs tárgyalását elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A külügyi bizottság dr. Szabó Iván és képviselõtársai H/3286. számon Tibet ügyében benyújtott önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Magyar Demokrata Néppárt frakciója kérte, hogy a tárgysorozatba- vételrõl az Országgyûlés határozzon.

Megadom a szót dr. Farkas Gabriellának, aki az elõterjesztõk nevében kíván felszólalni. Képviselõ asszonyt illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage