Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt szavaznánk, szeretném emlékeztetni a tisztelt Országgyûlést, hogy még csak most kezdtük el az interpellációk elmondását, s még körülbelül egy óra van hátra. Ehhez képest a zaj lassan már most kezd elviselhetetlenné válni. Kérném képviselõtársaimat, nagyobb türelemmel hallgassuk egymás mondandóját!

Tisztelt Országgyûlés! Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a választ. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy az Országgyûlés elfogadja-e a választ? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 155 igen szavazattal, 56 ellenszavazat és 4 tartózkodás mellett a választ elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Dávid Ibolya asszony, az MDF képviselõje interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz, "Mikorra kívánja beváltani ígéretét, mely szerint az 500 millió márka hitel egy része az olajtüzelés kiváltásához fog támogatást nyújtani az erre rászoruló családoknak?"

Az interpellációra - a miniszterelnök úr kijelölése alapján - Akar László államtitkár úr fog válaszolni. Képviselõ asszonyt illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage