Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában kíván-e valamelyik képviselõcsoport élni a kétperces idõkerettel, és felszólalni ebben a témakörben? Nem kíván, így az elõterjesztõnek nincs oka a viszontválaszra.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatába veszi-e dr. Sepsey Tamásnak az 1947. évi XVIII. számú törvénnyel becikkelyezett párizsi békeszerzõdés 29. cikkének 3. pontjában foglaltak végrehajtásával kapcsolatos feladatokról benyújtott önálló indítványát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 106 igen szavazattal, 134 nem szavazattal, 45 tartózkodás mellett az elõterjesztést nem vette tárgysorozatába.

A gazdasági bizottság dr. Latorcai János és Ivanics István képviselõtársaim, mindketten a Kereszténydemokrata Néppárt képviselõi, H/3254-es számon benyújtott, a nemzetgazdaság mûködõképességének szempontjából jelentõs gazdasági társaságok körének az 1995. évi XXXIX- es számú törvény alapján történõ meghatározásáról szóló önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította.

A Kereszténydemokrata Néppárt frakciója kérte, hogy a tárgysorozatba-vételrõl az Országgyûlés határozzon. Megadom a szót Ivanics Istvánnak, aki elõterjesztõként kíván a tárgysorozatba-vétel érdekében felszólalni. Megadom a szót Ivanics István képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage