Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem a kormány jelen lévõ képviselõit, kíván-e közülük valaki felszólalni? Nem kíván. (Az elnök a jegyzõvel egyeztet.) Nem. Nem kíván felszólalni.

Megkérdezem a költségvetési bizottság jelen lévõ tagjait, kíván-e a bizottság elõadót állítani? Nincs jelentkezõ. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni? Nincs jelentkezõ.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor; az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e valakinek ezzel kapcsolatosan észrevétele? Nincs jelentkezõ.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az egyházi oktatási intézmények kiegészítõ támogatásáról szóló országgyûlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés az országgyûlési határozati javaslatot 255 igen szavazattal, 2 nem szavazattal és 5 tartózkodással elfogadta.

Megkérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják-e szavazatukat megindokolni? Nincs jelentkezõ.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény és az ahhoz kapcsolódó egyes törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Ügyrendi javaslatot kíván tenni Petõ Iván képviselõ úr, Szabad Demokraták Szövetsége.

(19.40)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage