Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet? Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége elfogadta indítványomat.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 1., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 15., 16., 17., 18., 20., 21., 23., 24., 25., 26. és 27. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában? Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 2., 3. és 4. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 14. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 19. pontjában lévõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 22. pontjában benyújtott módosító javaslatról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Medgyessy Péter pénzügyminiszter urat, most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (Dr. Medgyessy Péter: Késõbb, köszönöm.) Igen, köszönöm, a határozathozatalt megelõzõen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az atomenergiáról szóló törvényjavaslat részletes vitájának folytatása és lezárása. (Az elnök és a jegyzõ egyeztet.)

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a kialakult gyakorlatnak megfelelõen, a törvény szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közötti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat. Tekintettel a törvényjavaslathoz beérkezett nagyszámú módosító javaslatra, a részletes vita szakaszait a törvényjavaslat egyes fejezeteihez kapcsolódva nyitom meg. Medgyasszay László képviselõ úr kíván-e felszólalni? (Dr. Medgyasszay László: Nem, nem jelentkeztem.)

Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage