Boros László Tartalom Elõzõ Következõ

BOROS LÁSZLÓ jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! Az elhangzottak alapján a vita szerkezete a következõ: az elsõ szakasz a törvényjavaslat általános rendelkezéseihez benyújtott bevezetõ módosító javaslatok vitája az ajánlás 6-78. pontjai szerint.

(19.50)

A következõ szakasz a törvényjavaslat második fejezetéhez, az atomenergia alkalmazásának általános szabályaihoz kapcsolódó módosító javaslatok az ajánlás 79-116. pontjai alapján.

A harmadik vitaszakasz a törvényjavaslatban a hatósági engedélyezés "Ellenõrzés és felügyelet" címû fejezetéhez kapcsolódó módosító javaslatok vitája az ajánlás 117-181. terjedõ pontjai szerint.

A vita soron következõ egységét alkotják a törvényjavaslat IV. fejezetéhez benyújtott 182-194. számú módosító javaslatok.

Új vitaszakaszként szerepelnek a törvényjavaslat "Az atomenergia alkalmazásával kapcsolatosan keletkezett károkért való felelõsség és a károk megtérítése" címû fejezete szabályainak módosítását kezdeményezõ 195-222. pontig terjedõ számú ajánláspontok.

Következõ vitaszakaszunk "A Központi Nukleáris Pénzügyi Alap" címû 6. fejezethez benyújtott módosító indítványok vitája a 223-235. pontig terjedõ számú ajánláspontok szerint.

7. vitaszakaszunk az ajánlás 236-241. terjedõ pontjait tartalmazza, melyek a törvényjavaslat zárórendelkezéseinek módosítását kezdeményezik.

Végül a törvényjavaslat preambulumát módosítani kívánó 1-5. számú ajánláspontok vitája következik.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage