Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 223-235. pontjaiban szereplõ módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Következõ vitaszakaszunkat az ajánlás 236- 241. pontjaiban szereplõ módosító javaslatok alkotják. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Végül megnyitom az utolsó vitaszakaszt az ajánlás 1-5. pontjaiban benyújtott módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában?

Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Asztalos Ildikó kereskedelmi és idegenforgalmi államtitkár asszonyt, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (T. Asztalos Ildikó: A határozathozatalt megelõzõen.) A határozathozatalt megelõzõen. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gyalogsági aknák betiltásának kezdeményezésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és lezárása. Fodor Gábor, Kaszás Tibor és Mécs Imre képviselõtársaink elõterjesztését H/3086. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Kaszás Tibor képviselõ úrnak, aki az elõterjesztõk nevében kíván szólni.

(20.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage