Keller László Tartalom Elõzõ Következõ

KELLER LÁSZLÓ, a költségvetési bizottság alelnöke: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Kedves Képviselõtársak! A költségvetési és pénzügyi bizottság áttekintette a módosító javaslatokról szóló szavazást, és elkészítette az elmúlt fél órában a módosító javaslatcsomagját. A módosító javaslatcsomag öt módosító javaslatot foglal magában.

Az elsõ két pont hivatott kiküszöbölni a szavazások következtében elõállt koherenciazavart; a módosító javaslatcsomag harmadik pontja megállapítja, illetve javasolja megállapítani a költségvetés általános tartalékát - ezt kívánja módosítani a költségvetési bizottság 350 millió forinttal -; a negyedik pontban a költségvetési bizottság megállapítja az 1997. évi központi költségvetés kiadási fõösszegét, bevételi fõösszegét, valamint meghatározza az így kialakult hiányát; és az ötödik pontban pedig a bizottság meghatározza a központi költségvetés kiadási-bevételi fõösszegét, a fejezeti fõösszegeket és a hiány összegét.

Tisztelt Ház! További indoklást nem kívánok tenni a bizottság nevében a módosító javaslatokhoz. Kérem a Házat, vitassa meg a költségvetési és pénzügyi bizottság módosító javaslatcsomagját, és ezt követõen fogadja azt el. Köszönöm megtisztelõ figyelmüket. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage