Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom, és megnyitom a részletes vita második vitaszakaszát az ajánlás 5. pontjának megfelelõen.

Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát is lezárom, és a harmadik vitaszakaszt nyitom meg az ajánlás 6. és 8. pontjai szerint. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vitát lezártam. Megkérdezem Avarkeszi Dezsõ államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kívánja-e megválaszolni a vitában elhangzottakat. Az államtitkár úr jelzi, hogy nem most.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló, 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/2505. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig T/2505/3. és 13. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A gazdasági bizottság nem kívánja szóban kiegészíteni ajánlásait.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslathoz összesen 10 módosító javaslat érkezett. Az elõterjesztés mindösszesen 11 paragrafusból áll. Ezért kezdeményezem, hogy a részletes vita a módosító javaslattal érintett paragrafusonként nyíljon meg. Ehhez az ügyrendi döntés is szükséges arra figyelemmel, hogy az 1. §-hoz két módosító javaslat érkezett, ezért indítványozom ezek tárgyalásának összekapcsolását. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a részletes vita szerkezetére vonatkozó javaslatomat elfogadta.

Megnyitom tehát az elsõ vitaszakaszt az ajánlás 1. pontja és a kiegészítõ ajánlás 1. pontjában szereplõ módosító javaslatok alapján, a törvényjavaslat 1. §-ára. Mivel felszólaló nem jelentkezett a vita e szakaszát lezárom és megnyitom a második vitaszakaszt. A kiegészítõ ajánlás 2. pontja szerint, amely a törvényjavaslat 2. §-át kívánja módosítani. Mivel itt sem jelentkezett hozzászóló a vita e szakaszát lezárom. Következik a 3. pont, illetõleg a 3. §. Nincs hozzászóló. A vita e szakaszát ezért lezárom.

Következik ... Bocsánatot kérek, tisztelt Országgyûlés. Raskó György képviselõ úrnak adom meg a szót, MDNP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage