Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom, és megnyitom a törvényjavaslat 6. §-ának kiegészítését kezdeményezõ módosító javaslat vitáját, a kiegészítõ ajánlás 5. pontja szerint. Mivel felszólaló nem jelentkezett a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt, a kiegészítõ ajánlás 6. pontja alapján, amely a törvényjavaslat 8. §-ának módosítását kezdeményezi. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A kiegészítõ ajánlás 7. pontjában szereplõ módosító javaslat vitája következik a törvényjavaslat 10. §-a módosítására vonatkozóan. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát is lezárom.

A következõ vitaszakaszunkban a kiegészítõ ajánlás 8. pontja szerepel, amely a törvényjavaslat 11. §-ának módosítását kezdeményezi. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát is lezárom.

Utolsó vitaszakaszunk megnyitása következik, a kiegészítõ ajánlás 9. pontja szerint, amely a törvényjavaslatot új, 12. §-sal kívánja kiegészíteni. Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát is lezárom, és ezzel a törvényjavaslat részletes vitájának egészét lezárom.

Megkérdezem Bauer Tamás képviselõ urat, a napirendi pont elõadóját, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (Bauer Tamás jelzi, hogy nem most kíván.) Nem most kíván. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a növényfajták állami elismerésérõl, valamint a vetõmagvak és a vegetatív szaporítóanyagok elõállításáról és forgalmazásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/3167. számon, a mezõgazdasági bizottság ajánlását pedig T/3167/6. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adnám meg a szót, de egyikük sincs jelen, ezért megadom a szót Bogárdi Zoltán képviselõ úrnak, MDF, aki jelen van, és most jelezte hozzászólási szándékát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage