Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Az alkotmányügyi bizottság elnökének elõadásához hozzátenném, hogy az 50/1. pontról külön szavaz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy az elõterjesztõk képviselõje az alkotmányügyi bizottság ülésén a T/3174/601. számú ajánlás 50. pontjában szereplõ módosító indítványát visszavonta.

A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni. Kezdeményezem, hogy a vita a következõ szakaszok alapján történjék. A törvényjavaslat normaszövegéhez kapcsolódó módosító javaslatok vitája az ajánlás 1-39-ig, valamint a tartalmilag ehhez kapcsolódó 40. pontja szerint.

A következõ vitaszakasz a törvényjavaslat 1. számú mellékletéhez, a kiadási elõirányzatokhoz beérkezett módosító javaslatok az ajánlás 41. és 48. pontjai alapján.

Az utolsó szakaszban pedig a 3. és 14. számú mellékletekhez benyújtott módosító indítványok vitája következhet. Az ajánlás 49-55.- ig, valamint a kiegészítõ ajánlás 50/1. és 50/2. pontjai szerint.

Kérem, hogy errõl az indítványról kézfelemeléssel határozzon az Országgyûlés! (Szavazás) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a záróvita szerkezetére tett indítványt elfogadta.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 1-40. pontját tartalmazó vitaszakaszban? Igen. Megadom a szót Salamon László képviselõ úrnak, Fidesz.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage