Elnök Tartalom Következõ
                 Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának
                             6. ülésnapja
                      1997. február 18-án, kedden
             (8.30 óra - Elnök: G. Nagyné dr. Maczó Ágnes
                 Jegyzõk: Boros László és Tóth István)

ELNÖK: (hangosítás nélkül:) Tisztelt Országgyûlés! Köszöntöm a jelen lévõ képviselõket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának hatodik... (Közbeszólások: Nincs hang, nem halljuk.) (Továbbra is hangosítás nélkül:) Tisztelt Országgyûlés! Elnézést az iménti technikai zavarért. Köszöntöm mindazokat, akik megjelentek az ülésteremben. Kérdezem, hogy van-e hang. (Nincs.) Kérem, hogy igazítsák ki. Rendben van? (Igen.)

Tisztelt Országgyûlés! Harmadszor köszöntöm önöket, akik megjelentek az ülésteremben, és mindenkit, aki a rádión, illetõleg a televízión keresztül kíséri munkánkat.

Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának 6. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés levezetésében Boros László és Tóth István jegyzõ urak lesznek segítségemre.

A mai napon - szokásunknak megfelelõen - napirend elõtti felszólalásokkal kezdjük munkánkat. Elsõként Csépe Béla frakcióvezetõ- helyettes úrnak adok szót, a Kereszténydemokrata Néppárt részérõl, "A villamosenergia-ipar privatizációja" címmel.

Tartalom Következõ

Eleje Homepage