Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Aki nem hallotta volna, a kormány támogatja a törvényjavaslat elfogadását. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a közbeszerzésekrõl szóló 1995. évi XL. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 290 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással a törvényjavaslatot elfogadta.

Mivel a képviselõcsoportok nem jelezték, hogy indokolni kívánják szavazatukat, áttérünk a gázszolgáltatásról szóló törvény módosításával kapcsolatos határozathozatalra.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gázszolgáltatásról szóló 1994. évi XLI. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/3109. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/3109/29. és 48. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Miklós László képviselõ úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra. Haller Zoltán képviselõ urat megkérem arra, hogy foglaljon helyet. (Derültség. - Moraj.) Miklós László képviselõ úré a szó!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage