Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, a folytatására késõbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a magyar-orosz olajszállítások és az orosz államadósság hasznosítása során felmerült összeférhetetlenségek, valamint a politikai döntéshozók és a gazdasági élet résztvevõinek esetleges összefonódását vizsgáló bizottság jelentésének az elfogadásáról szóló, H/3649. számú országgyûlési határozati javaslat általános vitájának a folytatása és lezárása.

A vizsgálóbizottság önálló indítványát H/3649. számon, a gazdasági bizottság ajánlását pedig H/3649/1. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni? (Senki nem jelzi hozzászólási szándékát.) Felszólaló nem jelentkezik. Horváth Vilmos képviselõ úr? (Közbeszólások: Nincs jelen.) Nincs jelen.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának következõ, várhatóan kétnapos ülését 1997. március 24-én 15 órára összehívom. Mai ülésünket berekesztem. A bizottságoknak jó munkát kívánok!

(Az ülésnap 20 óra 19 perckor ért véget.)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage