Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Természetesen elõterjesztem az ügyrendi javaslatot, de tessék megengedni, hogy én döntsem el, hogy a rendelkezésemre álló öt percnek melyik szakaszában terjesztem elõ! Meg akarom indokolni, hogy mire vonatkozik az ügyrendi javaslatom.

A szavazási listából megállapítható, hogy a Független Kisgazdapártból többek között Borz Miklós, Faddi József, Gerbovics Jenõ, István József és Torgyán József sem szavazta meg ezt a törvényt.

Miután elnök úr nem adott nekem személyes érintetés címén szót akkor, amikor ezzel ellentétes állítások hangzottak el a miniszterelnök úr részérõl, az MSZP, illetõleg az SZDSZ részérõl, ahol Petõ Iván kifejezetten valótlant állított, ezért az az ügyrendi indítványom, hogy szíveskedjék elrendelni a szavazási lista beszerzését. Ez '91. VI. hó 26-i szavazási lista; egyébként itt van nálam, rövid úton is beszerezhetõ, a jegyzõkönyv mellékleteként leadhatom.

(17.10)

Tessék hivatalosan ismertetni a szavazási listát, hogy meg lehessen állapítani: Horn Gyula is hazudott, Petõ Iván is hazudott és az MSZP frakciója is hazudott! Ez az ügyrendi indítványom. (Taps a kisgazdapárti padsorokban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage