Elnök Tartalom Következõ
                 Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának
                             17. ülésnapja
                      1997. április 7-én, hétfõn
                 (15.00 óra - Elnök: dr. Kóródi Mária
            Jegyzõk: Boros László és dr. Trombitás Zoltán)

ELNÖK: Jó napot kívánok! Köszöntöm képviselõtársaimat és mindenkit, aki akár a rádió, akár a televízió nyilvánossága elõtt figyelemmel kíséri mai munkánkat.

Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának 17. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Boros László és dr. Trombitás Zoltán jegyzõ urak lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja dr. Kávássy Sándor képviselõ urat április 8-ára, egy ülésnapra, azaz holnapra frakcióvezetõ-helyettesnek megválasztotta. (Zaj. - Derültség. - Taps a kormánypártok padsoraiban.)

Tisztelt Országgyûlés! A hétvégi futárpostában képviselõtársaim kézhez kapták az összeférhetetlenségi törvény elõírásainak megfelelõ vagyonnyilatkozatokat. A házastársak, illetõleg gyermekek részére szükséges további példányok a szervezési fõosztályon, a képviselõi tájékoztató központban átvehetõek.

Tisztelt Országgyûlés! A kormány megbízásából dr. Vastagh Pál igazságügy-miniszter kíván napirend elõtt felszólalni: "A kormány álláspontja a hétvégi alkotmányellenes megnyilatkozásokról" címmel. Megadom a szót dr. Vastagh Pál miniszter úrnak.

Tartalom Következõ

Eleje Homepage