Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 161 igen szavazattal, 45 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Kutrucz Katalin asszony, a Magyar Demokrata Néppárt képviselõje interpellációját betegsége miatt a jövõ héten mondja el.

Tisztelt Országgyûlés! Mielõtt tovább folytatnánk munkánkat, engedjék meg, hogy tisztelettel köszöntsem a díszpáholyban helyet foglaló Michaela Geiger asszonyt, a német Bundestag alelnökét és az általa vezetett delegációt. (Taps. - A küldöttség vezetõje felállva köszöni meg a tapsot.) Kívánunk az alelnök asszony magyarországi megbeszéléseihez sok sikert.

Tisztelt Országgyûlés! Most rátérünk a kérdésekre.

István József úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek "Kárpótlás kiegészítése" tárgyában. A kérdésre a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ dr. Avarkeszi Dezsõ államtitkár úr válaszol. Megadom a szót István József képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage