Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm, képviselõ úr. Kérdezem, hogy a második vitaszakaszban kíván-e valaki még felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, ezért a vita e szakaszát lezárom.

(19.20)

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 67-79. számú pontjai szerint, a határõrség személyi állományára vonatkozó fejezet rendelkezései alapján. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 80-83. számú pontjaiban levõ módosító javaslatok alapján, "A határõrség együttmûködése" címû fejezethez benyújtott módosító indítványokról. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Jelzés nem érkezett. Nem zárom le a vitaszakaszt, mert jelzés érkezett: Kertész István úr újra, ami azt jelenti, hogy Sebõk János úr fog szólni, gondolom. (Derültség.) Kérdezem a technikusokat. Magyarázatként csak annyit, másodszor fordul elõ, hogy Kertész úr gépe kapcsol be Sebõk úr gépe helyett, tehát valami technikai probléma lehet. Megadom a szót Sebõk János úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage