Kiss Róbert Tartalom Elõzõ Következõ

DR. KISS RÓBERT jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! A vita javasolt szerkezete a következõ: az ajánlás 3. és 8. közötti pontjai a bevezetõ rendelkezések módosításait kezdeményezik. Ezek alkotják a részletes vita elsõ szakaszát.

A következõ vitaegység az ajánlás 9-55., valamint az ezekkel összefüggõ 157. pontjai, amelyek a "Halászati jog" címû fejezet egyes szakaszainak módosításait javasolják.

Majd az 56-113. pontjainak vitája következik a "Halgazdálkodás" címû fejezetre vonatkozóan.

Ezt követi a törvényjavaslat IV. fejezete, a hal és élõhelyének védelme szabályaihoz benyújtott módosító javaslatok vitája az ajánlás 114-122. terjedõ pontjai szerint.

Majd a 123-134. pontok vitája következik, amelyek a halászati igazgatással összefüggõ állami feladatok és hatáskörök szabályainak módosításait kezdeményezik.

Ez után a törvényjavaslat VI. fejezetéhez, a "Halgazdálkodási és halvédelmi bírósághoz" benyújtott módosító javaslatok vitájára kerülhet sor, az ajánlás 135-145. pontjai szerint.

A 146. és 147. számú módosító javaslatok a halászattal összefüggõ feladatok pénzügyi fedezetének rendezésére vonatkozó paragrafus módosításait kezdeményezik.

A zárórendelkezések módosítására benyújtott indítványokat az ajánlás 148-162. pontjai tartalmazzák. Az ajánlás 157. pontja azonban nem tartozik a vita e szakaszába.

Végül a törvényjavaslat címéhez és preambulumához benyújtott 1. és 2. ajánláspontok vitája következhet. Köszönöm.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage