Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Mivel jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát is lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. Ezért a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. Megkérdezem Kuncze Gábor belügyminiszter urat, hogy most, vagy a szavazást megelõzõen kíván-e válaszolni. (Kuncze Gábor kézmozdulattal jelzi, hogy most nem kíván szólni.) Igen, miniszter úr jelezte, hogy majd a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. A módosító javaslatokról a jövõ heti ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a halászatról és horgászatról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3566. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/3566/84. számon kapták kézhez. Kérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásaikat szóban kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve, a módosító javaslatok közti összefüggéseket is figyelembe véve egy javaslatot terjesztek elõ, amelyet jegyzõ úr fog ismertetni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage