Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 2-38., valamint a 77. és 78. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Nincs jelentkezõ. A vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 39-60. terjedõ pontjainak megfelelõen. (Senki nem jelentkezik.) Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. Tisztelt Országgyûlés! Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 61-tõl 71-ig terjedõ pontjai szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 72. pontjában lévõ módosító javaslat alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki nem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a 73-tól 82-ig terjedõ pontok vitája, a korábban már tárgyalt 77. és 78. pontok kivételével. Megadom a szót Sepsey Tamás képviselõ úrnak, Magyar Demokrata Fórum.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage