Elnök Tartalom Következõ
                 Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának
                             25. ülésnapja
                     1997. április 30-án, szerdán
                 (9.00 óra - Elnök: dr. Füzessy Tibor
            Jegyzõk: Boros László és dr. Trombitás Zoltán)

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Köszöntöm jelen levõ képviselõtársaimat és mindazokat, akik figyelemmel kísérik munkánkat. Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának 25. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Boros László és Trombitás Zoltán jegyzõ urak lesznek segítségemre.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy Pál László képviselõ úr 1997. május 1-jei hatállyal képviselõi mandátumáról lemondott.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állampolgári jogok országgyûlési biztosának és általános helyettesének tevékenységérõl szóló beszámoló; az állampolgári jogok országgyûlési biztosának és általános helyettesének tevékenységérõl szóló beszámoló elfogadását indítványozó országgyûlési határozati javaslat, valamint a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyûlési biztosának tevékenységérõl szóló beszámoló; a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyûlési biztosának tevékenységérõl szóló beszámoló elfogadását kezdeményezõ országgyûlési határozati javaslat, továbbá az adatvédelmi biztos beszámolója, és az adatvédelmi biztos beszámolójának elfogadásáról szóló országgyûlési határozati javaslat együttes általános vitája.

Az elõterjesztéseket J/4047-tõl J/4049-ig terjedõ számokon, valamint a H/4180-tól H/4182-ig terjedõ számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elsõként megadom a szót dr. Gönczöl Katalinnak, az állampolgári jogok országgyûlési biztosának, a 18/a. napirendi pont elõadójának. (Taps.)

Tartalom Következõ

Eleje Homepage