Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Interpelláló képviselõtársunk nem fogadta el a miniszter úr írásos válaszát.

Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! Szavazás. - A jelzõtáblán megjelenik 89 igen, 42 nem, 26 tartózkodó szavazat. - Az Országgyûlés nem határozatképes.)

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés pillanatnyilag határozatképtelen. Kérem a tisztelt képviselõtársaimat, hogy a folyosókról és az irodákból szíveskedjenek befáradni az ülésterembe. Kérem bekapcsolni Szili Katalin, Soós Gyõzõ képviselõ úr gépét. Kérem, Szabó Lajos Mátyás és Kónya Lajos gépét is szíveskedjenek bekapcsolni. Kérem képviselõtársaimat, hogy fáradjanak az ülésterembe. (Rövid szünet.)

Ismételten kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a miniszter Ír válaszát. Kérem, szavazzanak! Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 114 igen szavazattal, 53 nem szavazattal, 30 tartózkodás mellett elfogadta a miniszter úr válaszát.

(15.00)

Ismét kérem önöket, hogy Soós Gyõzõ úr gépét legyenek szívesek bekapcsolni, mert még mindig nem tudott szavazni a képviselõ úr. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy dr. Kristóf István úr, a Magyar Szocialista Párt képviselõje, interpellációját visszavonta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Torgyán József úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz: "Hogyan lett ismét bankár a miniszterként megbukott Dunai Imre?" címmel. Az interpellációra adott miniszterelnöki választ Akar László pénzügyminisztériumi államtitkár ismerteti.

Megadom a szót dr. Torgyán József képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage