Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Elrendelem a gépi szavazást.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért- e azzal, hogy a 4146-os számú önálló indítvány az Országgyûlés napirendjére kerüljön. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Folyamatos zaj.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 88 igen szavazattal - figyelmet kérek, tisztelt Országgyûlés! -, 97 ellenszavazat és 32 tartózkodás mellett úgy határozott, hogy az indítványt nem tûzi napirendjére. (Nagy zaj. - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Jövõ héten már napirenden lesz!)

Tisztelt Országgyûlés! Most az Országgyûlés elnökének napirendi ajánlásáról határozunk.

Kérdezem az Országgyûlést, hogy egyetért-e a napirendi javaslatommal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a beterjesztett napirendi javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Képviselõtársaim a napirendi ajánlással kézhez kapták azt a javaslatot, amely a T/4296. és a H/4320. számon benyújtott elõterjesztések együttes általános vitájában a képviselõi felszólalásokra tízórás idõkeretet javasol. A Házszabály 53. §-a (1) bekezdése szerint a határozathozatalt megelõzõen e tárgyban bármelyik képviselõcsoport vezetõje ötperces idõkeretben szólhat. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Józsi, halljuk! - Vancsik Zoltán: Közkívánatra!) Megadom a szót Szájer József képviselõ úrnak, Fidesz.

Megkérem képviselõtársaimat, lehetõleg ne hagyják el a termet, szavazás következik!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap