Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy további egyeztetésekre figyelemmel a mai napon nem kerül sor az ORTT 1996. évi tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat, továbbá a lakások és helyiségek bérletére, valamint elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatalára.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik a társadalombiztosítás ellátásaira és a magánnyugdíjra jogosultakról, valamint e szolgáltatások fedezetérõl szóló, valamint a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló, továbbá a magánnyugdíjról és a magánnyugdíj- pénztárakról szóló, továbbá az új nyugdíjrendszer bevezetéséhez kapcsolódó egyes feladatokról szóló, valamint a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény módosításáról szóló elõterjesztések együttes általános vitájának folytatása.

Az elõterjesztéseket T/4293., T/4294., T/4295., H/4292. és T/4297. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Most az egyes képviselõi felszólalásokra kerül sor.

Megadom a szót Gaál Gyula képviselõ úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége. Õt soron követi Torgyán Józsefné Cseh Mária képviselõ asszony, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap