Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Képviselõ úr nem fogadta el a választ, ezért kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - A jelenlévõk száma: 181 - Az Országgyûlés nem határozatképes.)

Tisztelt Országgyûlés! Még nem vagyunk határozatképesek, ezért kérem, hogy a folyosókon lévõ képviselõket hívják be. (Rövid szünet. - Képviselõk érkeznek az ülésterembe.)

Tisztelt Országgyûlés! Újra megpróbáljuk a szavazást. Képviselõ úr - dr. Sepsey Tamás, Magyar Demokrata Fórum - nem fogadta el Akar László államtitkár úr válaszát. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e azt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Lezsák Sándor, Tímár Istvánné MSZP- képviselõ és Takács Péter képviselõ úr gépét kérném bekapcsolni.

Tisztelt Országgyûlés! Kimondom a határozatot: 138 igen szavazattal, 50 ellenében, 11 tartózkodással az Országgyûlés az államtitkári választ elfogadta.

Dögei Imre úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez: "Mi lesz a 4-es számú fõközlekedési út sorsa?" címmel.

Megadom a szót Dögei Imre úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap