Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Akkor most vissza kell térnünk az elõbb mondottakra; Pusztai Erzsébet frakcióvezetõ-helyettes asszony az MDNP nevében napirend elõtti felszólalásra jelentkezett a mai és a holnapi napon is. A frakció adminisztrációjában történt hiba miatt azonban a mai napra megadott, "A képviselõk átvilágításának lezáródása" címmel elmondandó napirend elõtti hozzászólása helyett a holnapit, "A nagy értékû csalások és visszaélések" címût kívánja elmondani.

Természetesen a kialakult rend szerint mi a mai napra leadott témában illetékes minisztert és bizottságot értesítettük; én most tisztelettel megkérdezem a Házat egy szimpátiaszavazás erejéig: elfogadja-e, hogy a képviselõ asszony megcserélje a napirend elõtti hozzászólását?

Kérem, aki egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége nem támogatja képviselõ asszony kérését. Azt hiszem, a téma olyan - ami ma elmarad - , ami még jövõ héten is aktuális lesz.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy a hétfõn napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Dögei Imre képviselõ úr, Független Kisgazdapárt.

Tisztelt Országgyûlés! Ennek kapcsán tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy Kapronczi Mihály képviselõtársunk, független, szintén jelezte mai napon napirend utáni hozzászólási szándékát, de a Házszabály által elõírt határidõ után közel két órával, úgyhogy el kell tekintetnünk attól, hogy meghallgassunk ma napirend után.

Tisztelt Országgyûlés! A keddi napon napirend elõtti felszólalásra jelentkezett dr. Dobos Krisztina frakcióvezetõ-helyettes asszony, MDF; Surján László frakcióvezetõ-helyettes úr, KDNP; dr. Homoki János frakcióvezetõ-helyettes úr, Független Kisgazdapárt; Németh Zsolt frakcióvezetõ-helyettes úr, Fidesz; Pusztai Erzsébet frakcióvezetõ- helyettes asszony, MDNP.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ urat, hogy ismertesse a sorra kerülõ interpellációkat, kérdéseket, illetve benyújtóik nevét.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap