Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ülésének napirendjére, a tanácskozás idõtartamára, a felszólalási idõkeretekre és elõterjesztések tárgyalására vonatkozó ajánlását kézhez kapták képviselõtársaim. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság javaslatával? Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a napirendi javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/4294. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/4294/103. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit, kívánják- e ajánlásukat szóban is kiegészíteni. (Nincs jelentkezõ.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve és a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat, amelynek ismertetésére megkérem jegyzõ képviselõtársamat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap