Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Felszólalásra több képviselõ nem jelentkezett a vita e szakaszában, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a részletes vita következõ szakaszát az ajánlás 51. számú pontjában szereplõ indítványról a munkanélküli-járadékban részesülõ személyre vonatkozó szabályokkal kapcsolatosan. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Végül a részletes vita utolsó szakaszát nyitom meg az ajánlás 52., 53. és 56. számú pontjai alapján a törvényjavaslat 11. §-ához kapcsolódóan. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett, a vita e szakaszát, és a részletes vita egészét lezárom.

Kérdezem Kiss Péter munkaügyi miniszter urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván válaszolni a vitában elhangzottakra. (Kiss Péter nemet int.) Miniszter úr jelezte, hogy majd a határozathozatalt megelõzõen fog válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalra jövõ heti ülésünkön kerül sor. Egy jegyzõi bejelentés következik.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap