Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A kormány támogatja az ajánlás 1., 2., 3. pontjait. Ezek kizárják a kiegészítõ ajánlás 1. és 2. pontjaiban szereplõ indítványokat. Most tehát a támogatott módosító javaslatokról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e ezekkel. (Zaj.) Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 241 igen szavazattal, 7 ellenszavazat és 6 tartózkodás mellett a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.

Ezzel, tisztelt Országgyûlés, a határozathozatalunk végére értünk, a zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a Magyar Televízió, a Magyar Rádió és a Hungária Televízió Közalapítványok kiegészítõ költségvetési támogatásáról szóló határozati javaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az elõterjesztést H/4415. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig H/4415/4. és 6. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Soós Gyõzõ úr most is kíván szólni? (Dr. Soós Gyõzõ: Nagyon röviden.) Ha kíván, mint a költségvetési bizottság elõadójának természetesen megadom a szót. (Közbeszólások: Ne! Halljuk!) Soós Gyõzõ képviselõ úr gépét kérem bekapcsolni!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap