Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Képviselõ úr nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e azt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredményjelzõ táblán 127 igen, 38 nem és 2 tartózkodás jelenik meg.)

Tisztelt Országgyûlés! Nem vagyunk határozatképesek. Kérem a frakcióvezetõket, -helyetteseket, hogy intézkedjenek a Ház határozatképességét illetõen. (Rövid szünet.)

(14.50)

(Rövid szünet után:) Tisztelt Országgyûlés! Újra kérdezem, hogy elfogadják-e a miniszteri választ. Barkóczy Gellért képviselõ úr nem fogadta el a pénzügyminiszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 134 igen, 42 nem, 3 tartózkodás.)

Tisztelt Országgyûlés! Még nem vagyunk határozatképesek. Újra kérem a frakcióvezetõket, frakcióvezetõ-helyetteseket, hogy minden frakció határozatképességét biztosítsák. Különösen az üres helyekre próbáljanak még képviselõket összeszedni! (Zaj.) Nem tudjuk folytatni munkánkat, ha nem leszünk határozatképesek. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyûlés! Kérem, hogy aki az ülésteremben tartózkodik, foglaljon helyet, és mindenki szavazzon.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a miniszteri választ. Barkóczy Gellért képviselõ úr nem fogadta el a pénzügyminiszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 158 igen szavazattal, 45 ellenében, 2 tartózkodással elfogadta a miniszteri választ.

Dr. Balsai István úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõje, interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez: "Milyen intézkedéseket tett a kormány, illetve a minisztérium a távközlési törvény felhatalmazása alapján lefolytatott ellenõrzések tapasztalatai folytán a távbeszélõ-elõfizetõk kiszolgáltatott helyzetének megszüntetése érdekében?" címmel.

Megadom a szót dr. Balsai István úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap