Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Timár Istvánné képviselõ asszony felszólalását. További képviselõtársaink írásban felszólalásra nem jelentkeztek. Megkérdezem jelen lévõ képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki ebben a tárgykörben felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezõ nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, folytatására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a társadalmi szervezetek által használt állami tulajdonú ingatlanok jogi helyzetének rendezésérõl szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az önálló indítványt T/2806. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlásait pedig T/2806/13. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatok közötti összefüggéseket figyelembe véve indítványozom, hogy a részletes vita egyetlen szakaszból álljon. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e az összevonással a részletes vitában. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a módosító javaslatok összekapcsolását elfogadta. Megnyitom tehát a részletes vitát. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy ki kíván a részletes vitában felszólalni. (Mezõ István jelentkezik.) Megadom a szót Mezõ István képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap